Return to site

TV-guide til VM i Russland

Capo Sport gir deg oversikten du trenger for å følge sommerens fotballfest på TV

· Flagg,VM,Supporterutstyr,Russland,Supportere

På norsk tv

Torsdag 14. juni kl.17:00 braker det løs på Luzhniki Stadion med åpningskampen mellom Russland og Saudi-Arabia. Kampen sendes direkte på NRK, som samarbeider med TV 2 om å dekke turneringen for det norske TV-publikummet. Av de 12 stadionene som benyttes ligger hele 11 på den europeiske siden og det vil derfor være relativt gunstige kamptidspunkter for oss her til lands. Gruppespillkampene til vår suverene lillebror Island vil for eksempel ha avspark 15:00, 17:00 og 20:00 (norsk tid).

NRKs VM-team består av Carina Olset, Andreas Hagen, Aleksander Schau, Christian Nilssen, Lise Klaveness, Andreas Stabrun Smith og Drillo. TV 2 stiller med Julie Strømsvåg, Jan-Henrik Børslid, Øyvind Alsaker, Kasper Wikestad, Petter Myhre, Brede Hangeland, Marius Skjelbæk og Jesper Mathisen. Kampene fordeles likt mellom de to rettighetshaverne. 32 går på NRKs tre kanaler, hvorav hele 28 på NRK1. TV 2 viser 28 kamper på sin hovedkanal, fire på Sportskanalen. Kanalene sender to kvartfinaler hver, mens begge semifinalene går på TV 2. Selve finalen går på Statskanalen.

Kampene vises naturligvis også på storskjermer, er du i Oslo anbefaler vi å ta på deg ditt lags farger og se kamp med venner på Kontraskjæret eller Josimars VM-fest i Prindsen Hage.

Svenske fans med drakter, flagg og skjerf

Söta bror må klare seg uten Zlatan, men de svenske supporterne har en gylden mulighet til å fargelegge tribunene i et mesterskap som dessverre går uten Irland og Nederland. I Sverige er det SVT og TV 4 som har rettighetene.

Om man foretrekker å høre svenske analyser av spillet til Salah, Messi, De Bruyne og co kan man også følge alle kampene på TV 4 og SVT. Svenskene har delt rettighetene på akkurat samme måte som NRK og TV 2 med 32 kamper hver. For fans som ønsker et VM vorspiel allerede nå og har tilgang til Trace Sports (tilgjengelig hos Get) kan man følge serien The Contenders som forteller om hvert av de ulike lagene som har kvalifisert seg.

utvalgte høydepunkter fra 1. runde:

  • 15. juni kl.20:00 Portugal – Spania på TV 2
  • 16. juni kl.15:00 Argentina – Island på NRK1
  • 16. juni kl.18:00 Peru – Danmark på TV 2
  • 17. juni kl.17:00 Tyskland – Mexico på TV 2
  • 18. juni kl.14:00 Sverige – Sør Korea på NRK1
  • 18. juni kl.20:00 Tunisia – England på TV 2

The Contenders på Trace Sports

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK